Aarup
Fredag Lørdag Søndag Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag

TV: tirsdag d. 11. juni 2024

Fredag Lørdag Søndag Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag

TV: tirsdag d. 11. juni 2024

DR1

05:20  

Landsbyhospitalet (24)
Landsbyhospitalet (24) Engelsk dramaserie. (The Royal) Dr. Ormerod og dr. Weatherill træffer en stor beslutning om deres fremtid sammen. Men der er sprækker i idyllen, for politiet har meldt deres ankomst for at efterforske Ormerods kones død. Samtidig havner Ken på operationsbordet, mens dr. Goodwin lærer Samantha, hvordan man slapper af efter en bevæget dag.

06:10  

I brandenes spor (2:4)
I brandenes spor (2:4) Svensk naturserie fra 2023. (I brändernas spår) Trods brande og trusler fra sygdom er der håb om, at koalaen vil blive reddet fra udrydning. I Blue Mountains findes der en population, som kan være redningen. Rae Harvey har viet sit liv til at hjælpe kænguruen, en art som trods sin ikoniske status bliver sammenlignet med et skadedyr. Brandene påvirkede også Australiens mærkeligste dyr, næbdyret. Anders Lundin tager med på et natligt fangsteventyr uden for Sydney.

07:00  

TVA
TVA TV Avisen (TVA) giver dig overblik over dagens vigtigste nyheder fra Danmark og verden omkring os. Få indblik og perspektiv på de største begivenheder og historier.

07:15  

Mellem hestelort og milliarder: Når kunsten slutter, starter volden
Mellem hestelort og milliarder: Når kunsten slutter, starter volden Den største krise nogensinde i dansk ridesport tager fart og efterlader chokbølger. Alle kæmper for at finde svaret på, hvordan de kommer videre, mens sommerens OL i Paris begynder at rumstere hos især Cathrine Laudrup-Dufour og Daniel Bachmann, som begge har mistet deres bedste heste.

07:45  

Aftenshowet
Aftenshowet DR1s journalistiske talkshow direkte fra Rådhuspladsen i København.

07:55  

Aftenshowet
Aftenshowet DR1s journalistiske talkshow direkte fra Rådhuspladsen i København.

DR2

05:35  

Deadline: Skamløs svælgen i drabelige detaljer?
Deadline: Skamløs svælgen i drabelige detaljer? Vi bliver bombarderet med grusomme detaljer i kriminalsagen fra Kirkerup, og danskerne følger troligt med. Men den voksende appetit på virkelighedens forbrydelser vidner om et problematisk skred hos både medier og medieforbrugere med store omkostninger for de pårørende. Det mener Sandie Westh, der selv har stået midt i orkanens øje. Hun er gæst hos Astrid Berg i Deadline.

06:30  

Deadline: Ny magtbalance i Europa?
Deadline: Ny magtbalance i Europa? Den absolutte slutspurt er sat ind i valgkampen til de 720 pladser i Europa-Parlamentet, der skal tegne Europas fremtid fra Bruxelles. Efter alt at dømme flokkes vælgerne mod det yderste højre, men hvad vil det betyde for magtbalancen og den førte politik i parlamentet? Astrid Berg dykker ned i det europæiske - og danske -drama forud for valget på søndag.

06:55  

Deadline: Storbritanniens store nedtur
Deadline: Storbritanniens store nedtur Det er to uger siden, Storbritanniens konservative premierminister udskrev valg. Meningsmålingerne ser forfærdelige ud for hans parti, og det afspejler et britisk samfund, der er hårdt udfordret økonomisk og socialt. Hvordan lyder dommen over 14 års konservativt styre? Issa Mahmoud Jeppesen taler med Tinne Hjersing Knudsen, der er DR's korrespondent i London, journalist Mathias Sindberg fra Dagbladet Information, og med den tidligere konservative folketingskandidat Caspar Stefani, der er vokset op i England.

07:25  

Deadline
Deadline Udfordrende og overraskende perspektiver på dagens og tidens væsentligste historier. Følg Deadline på Facebook.com/DR2deadline.

08:00  

Radioavisen
Radioavisen Bliv opdateret på de seneste nyheder fra ind- og udland.

08:05  

Morgenandagten
Morgenandagten Transmitteres direkte fra Vor Frue Kirke, Københavns Domkirke.

08:30  

Seneste nyt fra TVA
Seneste nyt fra TVA

TVR

05:00  

Rosa fra Rouladegade (7)
Rosa fra Rouladegade (7) Rosa er altid klar til at bage. I dag får hun besøg af Ellen, der gerne vil overraske sin søde farmor med en ganske særlig kage. Forklædt som vinduespudsere sniger de sig hjem til farmors hus og kigger efter gode ting til kagen. Og de må selvfølgelig ikke blive opdaget, for så er det jo ikke en overraskelse.

05:30  

Hunden Ib II
Hunden Ib II

05:35  

Sultne bjørne
Sultne bjørne

05:40  

Pip og Poppy
Pip og Poppy

05:50  

Pip og Poppy
Pip og Poppy

05:55  

Luk op Luk i - REGLER
Luk op Luk i - REGLER Jakob og Thomas får besøg af Greven af Ramaschakenborg. Jakob har forberedt alt, for det hele skal være helt perfekt. Thomas har til gengæld glemt alt om besøget, og vil hellere holde 'morgenkåbedag'. Thomas synes, det er åndsvagt, at der er regler for, hvad for noget tøj man skal have på, og hvordan man skal spise sin mad, bare fordi der kommer gæster. Da Greven ankommer, bliver det alligevel svært for Jakob at følge alle de regler, han har forsøgt at lære Thomas.

06:15  

Chuggington
Chuggington Følg de tre lokomotiver Brewster. Koko og Wilson, der netop er kommet i praktik som arbejdstog i byen Chuggington.

06:30  

Motor Mille og Børnebanden (12)
Motor Mille og Børnebanden (12) Motor Mille er blevet fanget af den sure mand og Krejle, og hun bliver bundet oppe på loftet. Nu er det op til Børnebanden at redde Motor Mille. Heldigvis har de lært, at de kan og tør meget mere, end de tror. Mon det lykkes at redde Motor Mille og afsløre den sure mand, så han bliver nødt til at flygte fra slottet?

06:45  

F for Får VI
F for Får VI

06:50  

Sarah og And (1)
Sarah og And (1)

07:00  

Gurli Gris IX
Gurli Gris IX

07:05  

Gurli Gris IX
Gurli Gris IX

07:05  

Gurli Gris IX
Gurli Gris IX

07:10  

Simon
Simon

07:15  

Simon
Simon

07:20  

Bluey III
Bluey III Fantasien har ingen grænser - og ingen har mere fantasi end den 6-årige hundehvalp Bluey, der sammen med sin lillesøster Bingo hver dag forvandler dagligdagen til et eventyr i denne fantastiske australske animationsserie.

07:30  

Oda Omvendt (9)
Oda Omvendt (9)

07:40  

John Dillermand (11)
John Dillermand (11) Det er juleaften og John skal bare lige købe et juletræ. Men på vejen møder han selveste julemanden, og pludselig skal John redde både julemanden, gaverne og ikke mindst sin egen juleaften.

07:45  

Superhelten Sprinter Galore (23)
Superhelten Sprinter Galore (23)

07:50  

Paddington II
Paddington II

08:05  

Det store Ramasjang Mysterie 3 (1)
Det store Ramasjang Mysterie 3 (1) Efter det fejlslagne Grundlovskup er skurkene nu igen bag tremmer. I fængslet hænger Jose og Bjørn ud sammen med Kristian, men pludselig dukker en mystisk fremmed op.

08:15  

Remy og Boo
Remy og Boo

08:25  

Pyjamasheltene III
Pyjamasheltene III

08:40  

Dino-ranchen
Dino-ranchen

08:50  

Gigantosaurus II
Gigantosaurus II

 
DR1

09:00  

Dyreungerne i Rocky Mountains: De første skridt (1:2)
Dyreungerne i Rocky Mountains: De første skridt (1:2) Østrigsk naturprogram fra 2022. (Born in the Rockies) Det er deres første dag i verden. Deres første skridt i et stort og skræmmende landskab fuld af muligheder, vidundere og farer. Her følger vi nyfødte dyreunger og deres familier i Rocky Mountains, mens de står over for rovdyr, elementerne og nogle gange endda hinanden.

09:35  

Husdrømme på Sicilien III (5:8)
Husdrømme på Sicilien III (5:8) Svensk livsstilsserie fra 2022. (Husdrömmar Sicilien) På vulkanen Etnas skråninger besøger Bill og Marie vingårde, hvor vinen dyrkes midt i lavalandskabet, og får tips og inspiration til deres eget vingårdsbyggeri. Vel hjemme igen tager Marie mod til sig og går til den lokale smed for at bestille en aldeles unik vinhylde - hvis bare hun kan gøre sig forståelig.

09:55  

Husdrømme på Sicilien III (4:8)
Husdrømme på Sicilien III (4:8) Svensk livsstilsserie fra 2022. (Husdrömmar Sicilien) Pernilla Månsson Colt møder Marie i farens bilværksted i Sverige for at se på den udslidte lille sportsvogn, som Bill og Marie skal køre ned til Sicilien. Kan bilen holde hele vejen? I paladset fortsætter anstrengelserne for at blande nyt og gammelt.

10:05  

Drømmen om et liv på landet II (7:8)
Drømmen om et liv på landet II (7:8) Norsk dokumentarserie fra 2024. (Drømmen om et Småbruk) Det nærmer sig slutningen af sæsonen, og græskarrene bliver høstet. De er blevet gigantiske! Sverre og Ida har alligevel tjent penge nok i denne sæson, og diskuterer nu hvordan næste år skal blive.

10:25  

Ryd op, før du dør (2:8)
Ryd op, før du dør (2:8) Amerikanske dokumentarserie fra 2023. (The Gentle Art of Swedish Death Cleaning) 55-årige Shana har lungekræft i stadie fire. Det har spredt sig og er terminalt. Det er skræmmende og ensomt at have en dødsdom hængende over hovedet, derfor hjælper dødsoprydderne hende med at sortere i hendes ting og se frygten i øjnene, så hun kan få talt med sine venner om den sidste tid.

11:15  

Antikkrejlerne XXIII (4:25)
Antikkrejlerne XXIII (4:25) Antikvitetseksperter konkurrerer mod hinanden om at købe antikviteter og sælge dem på auktion.

DR2

10:05  

EM Atletik 2024
EM Atletik 2024 Der bliver trængsel på løbebanerne på det olympiske stadion i Rom her til formiddag, når et hav af stafetløb skal afvikles, både på 4x100 og 4x400. Danmark er med på den korte distance og skal forsøge at kvalificere sig til morgendagens finale. Samtidig fortsætter tikampen med yderligere tre discipliner, ligesom vi også skal forbi både spydkast og længdespring på denne intense atletiktirsdag. Kommentatorer: Henrik Liniger og Tobias Boldt

TVR

09:00  

Vilde vidunderlige dyr: Edderkoppens gave
Vilde vidunderlige dyr: Edderkoppens gave En han-edderkop leder efter en hun-edderkop, som han kan parre sig med. Men en hun-edderkop kan godt finde på at spise en han-edderkop. Så han-edderkoppen må tage en gave med til hende, for ikke blive spist. Hvad tror du han giver hun-edderkoppen i gave?

09:10  

Vilde vidunderlige dyr: Hvem har fældet træerne?
Vilde vidunderlige dyr: Hvem har fældet træerne? Et træ er blevet fældet. Det er et dyr, som har gjort det. Hvis vi kigger nærmere på træet, finder vi noget, som måske kan lede os nærmere en opklaring af mysteriet. Der er nemlig bidemærker i træet. Hvilket dyr tror du mon, der kan fælde træer med tænderne?

09:15  

Sød, nuttet og i fare - Den ensomme påfugl (7)
Sød, nuttet og i fare - Den ensomme påfugl (7) I et sommerhuskvarter går en påfuglehun rundt og irriterer beboerne. Asbjørn og David er bange for at påfuglen vil blive skræmt væk, og de synes det er synd at den er alene og ensom. Så de forsøger at finde fuglens ejer. Men ingen henvender sig, så måske er der ingen ejer. Drengene vil gerne hjælpe fuglen, så de prøver at finde et nyt hjem til den - måske et sted, hvor hun kan få en mage.

09:25  

MikroMakkerne - Guldsmeden
MikroMakkerne - Guldsmeden Mikromakkerne ruller trækvognen ud og går på krible krable jagt i naturen. I dag kigger Amina og Abdallah nærmere på Guldsmeden, der både er en af de smukkeste flyvere og samtidig et grådigt rovdyr! De undersøger hvordan guldsmeden fanger dens bytte, og dyster selv I at blive den skarpeste insektjæger!

09:36  

Dinolaboratoriet
Dinolaboratoriet Dinosaurerna levede på planeten i 165 millioner år. Vi mennesker har kun været her i 300.000 år. Så selvom dinosaurerne er uddøde, har de levet på planeten meget længere, end vi har. Dette og meget mere fakta vil hjælpe dig hvis du ser med i DinoLaboratoriet.

09:40  

Jonahs dyreverden
Jonahs dyreverden

09:50  

Odderen Svenn
Odderen Svenn

09:57  

Dyrepasser Pihl
Dyrepasser Pihl

10:05  

Vidundervovsen Vaffel (29)
Vidundervovsen Vaffel (29)

10:15  

Cirkusliv i savsmuld (1)
Cirkusliv i savsmuld (1) Cirkusdirektøren siger farvel til sommeren og goddag til vinteren. Brasnik har pakket billetlugen og slikkiosken ned og Signe flytter ind i manegen, i en seng, lige ved siden af sin onkel.

10:30  

Lille Nørd
Lille Nørd Kan det virkelig passe, at vores tis bliver rødt, når vi spiser rødbeder? Kristian og Katrine undersøger, hvad vores krop kan og besøger et meget træt dovendyr og dagens hemmelige dyr. Se med og find ud af om det lykkes dovendyret Otto Onsdagslort at finde lortetyven.

11:00  

Onkel Rejes Sørøvershow (2)
Onkel Rejes Sørøvershow (2) Onkel Reje og Brille får besøg på sørøverskibet af Morgan, der skal med på skattejagt. Se om de finder Sørøver Jørgens hår, så de kan få skatten fyldt af guldpenge af ægte chokolade. Mød også Onkel Rejes gamle skolelærer Kannibalen og se om Morgan og Onkel Reje kan vinde over Kæmpekrabben Ronaldo i sørøverfodbold. Medvirkende: Mads Geertsen, Brian Lykke. Instruktion: Jesper Rofelt

11:26  

Sange fra Ramasjang Redder Verden: Så et frø
Sange fra Ramasjang Redder Verden: Så et frø

11:30  

Skæg med bogstaver - E
Skæg med bogstaver - E Ta' med Hr. Skæg ud at lege, danse og synge i en verden af ord, magi og masser af skæg. I dag skal Hr. Skæg fodre bogstavet E, men det er stukket af, og han må have hjælp til at lede. Han skal også finde en ny ven til sin hemmelige vennebog, og så mangler han nogle elever på sin øde ø.

11:50  

Byttebiksen (7)
Byttebiksen (7) Rosa har sådan en fin knold i håret, synes Lotte. Så sådan én vil Lotte også gerne have. Desværre har Lotte ikke så langt hår. Til gengæld er hun opfindsom. Magnus er en dreng, der rigtig godt kan lide at slappe af. Det giver Rosa en idé. Hun får også en god idé, da hun er med ude i Valdemars træhule. Hjemme i Byttebiksen lærer Sara Lotte alt muligt om Justin Bieber.

DR1

12:00  

TVA
TVA TV Avisen (TVA) giver dig overblik over dagens vigtigste nyheder fra Danmark og verden omkring os. Få indblik og perspektiv på de største begivenheder og historier.

12:15  

Bonderøven 2015 (11)
Bonderøven 2015 (11) I denne episode af Bonderøven: På Kastaniegården har Frank valgt, at de nye gæslinger skal gå i det flytbare voliere, så de kan spise græsset under frugttræerne. Det nye stuehus kalkes med det hjemmelavede kalk, men der bliver ikke kalket over stok og sten, kun på stenene. Et nyt projekt sættes i gang, når der skal sys jernaldersandaler af Hermans skind, og i køkkenhaven smager Frank og Johan på store, røde boysenbær.

12:15  

Bonderøven 2015 (10)
Bonderøven 2015 (10) På Kastaniegården er græsset i haven så højt, at det skal slås med le. Men først skal leen slibes på slibemaskinen, hvor den gamle kilerem går i stykker. Frank laver en god erstatning, nemlig et stykke splejset tov. Og så har soen Lone fået seks smågrise, som spæner rundt på marken, mens Lone tager sig et velfortjent mudderbad. Sendt første gang 11.03.15

12:45  

Nak & Æd - en vagtel i Rumænien (9:10)
Nak & Æd - en vagtel i Rumænien (9:10) Sæson 6 (2015). Det er sensommer, og Jørgen og Nikolaj har slået lejr i Rumænien. Men de har ikke gjort det nemt for sig selv, for målet er denne gang at skyde vagtler. De er nemlig små og hurtige og derfor svære at ramme. Men Nikolaj ønsker sig den store menu. Så spørgsmålet er, om det vil lykkes Jørgen at gøre kokken tilfreds. Eller om Nikolaj skal kaste sine kulinariske evner over en guldsjakal. www.dr.dk/nak www.facebook.dk/nakogaed Sendt første gang 17.04.2016

13:30  

Gintberg på Kanten - Frelsens Hær
Gintberg på Kanten - Frelsens Hær Jan Gintberg besøger i dette afsnit Frelsens Hær, der under sloganet "Blod & Ild" har erklæret krig mod social uretfærdighed og personlig synd, men det viser sig, at de i virkelig slet ikke er så krigsgale, som de umiddelbart lyder. På gågaden i Sønderborg synger Jan frelsende salmer i selskab med det lokale korps for at indsamle penge til Frelsens Hærs hjælpearbejde. Og så møder han Jette fra genbrugsbutikken ReDesign, der bekræfter, at man sagtens kan sy en gammel læderjakke om til en såkaldt "numsetaske".

14:10  

Hammerslag - Historiske byhuse
Hammerslag - Historiske byhuse Hammerslag er taget til Tønder, hvor eksperterne skal gætte priser på to historiske byhuse. Vært, Sofie Østergaard byder indenfor i et af Tønders ældste huse, der er fredet i den allerhøjeste kategori, og er fyldt med velbevarede, historiske detaljer. Christian Torp Carlsen og Mira Lie Nielsen konkurrerer mod Lars Lyng og Kristine Virén om at gætte priserne. Og de slutter af i et totalrenoveret byhus, som engang var byens lokale bager.

14:40  

Kender Du Typen? 2018 - Med nachos og næsehår
Kender Du Typen? 2018 - Med nachos og næsehår Hvilken kendt dansker eeelsker nachos med rigelige mængder af smeltet ost, får fjernet hår i næsen med en voksbehandling og dyrker yoga hver eneste morgen? Livsstilseksperterne Anne Glad Wagner og Flemming Møldrup kommer på sporet af en farverig hovedperson, når Kender Du typen? besøger en stor lejlighed midt i København. Vært: Mads Steffensen

DR2
TVR

12:05  

Sprinter Galore (1)
Sprinter Galore (1) Magnus er en meget superhelte fikseret dreng, men nabopigen Viola går ikke lige så meget op i Magnus fantasiverden som han selv. Da Magnus sidder og spiser aftensmad ser han noget mystisk styrte ned i haven, men alligevel sender hans mor ham ned med skraldet. Da han kommer ned til skraldespanden møder han rumvæsnet Sprinter Galore, og da han har superheltekræfter må han jo være en ægte superhelt. Sprinter flytter ind hos familien til stor ærgrelse for Magnus mor, fordi der findes jo ikke superhelte

12:20  

Sprinter Galore (2)
Sprinter Galore (2) Magnus mor og far bliver enige om at hvis Sprinter skal blive boende indtil hans rumskib er repareret er de nødt til at holde ham skjult. Men gode råd er dyre da de ser ud af vinduet at underboen Heino har fundet Sprinters rumskib, men heldigvis har Magnus en ide. Sammen går de ned i haven for at forsøge, at narre Heino så de kan få rumskibet med op i lejligheden.

12:40  

Luk op Luk i - FRYGT
Luk op Luk i - FRYGT Jakob og Thomas er på telttur. Selvom Thomas godt ved, at der ikke findes monstre, så er han alligevel ret bange. Jakob tror ikke på monstre, for de findes jo ikke. Han er til gengæld bange for noget, han har set i TV-Avisen. Han har nemlig set, at isen smelter. De to venner finder sammen ud af, hvad man kan gøre, når der er noget, man er bange for.

12:58  

John Dillermand (13)
John Dillermand (13) John skal ud med skraldet, men ser sit snit til at vinde over skraldebilen. Med sin diller er han meget hurtigere til at få samlet alt skrald på gaden, men hvad mon man så skal gøre med alt skraldet, når man har samlet det sammen -dilleren har selvfølgelig et bud, men går det nu an?

13:03  

John Dillermand (15)
John Dillermand (15) John skal se gamle film med Oldemor. Sammen ser de filmen om dengang Oldemor fik Buller, og John kommer til at tænke på, at Buller faktisk er hans hund, og slet ikke Oldemors, men det er Oldemor vist ikke enig i.

13:05  

Transformers
Transformers Twitch og Thrash spekulerer på, om de er de eneste terraniere i universet. Med hjælp fra Optimus, Bumblebee, Alex, Robby og Mo, genfinder de hulen, hvor de blev født og opdager nye ting om glødestenen.

13:30  

Lucky Luke - Daltonbrødrene taber underkæben (49)
Lucky Luke - Daltonbrødrene taber underkæben (49) Daltonbrødrene taber underkæben.

13:55  

Superhelten Sprinter Galore (20)
Superhelten Sprinter Galore (20)

14:00  

Superhelten Sprinter Galore (21)
Superhelten Sprinter Galore (21)

14:05  

Superhelten Sprinter Galore (22)
Superhelten Sprinter Galore (22)

14:05  

Oda Omvendt (1)
Oda Omvendt (1) Oda Omvendt lægger sidste hånd på en ny opfindelse: En børnlighedsautomat.

14:15  

Onkel Rejes Heavyband (5)
Onkel Rejes Heavyband (5) Onkel Reje har hørt, at man kan vinde Heavy-MGP, hvis man laver en pagt med Djævlen. Så Reje og Krølle må en tur i Helvede. Dagen byder også på et møde med Mormor, Afro Niller og den firearmede politimand Betjent Bent Bentsen.

14:30  

Motor Mille og Børnebanden - Med Detektiven Kristian
Motor Mille og Børnebanden - Med Detektiven Kristian Der er blevet sat børne-fedtfingre på de voksnes vinduer. Motor Mille og Børnebanden får hjælp fra Detektiven Kristian til at analysere fingeraftrykkene. Det sætter dem på sporet af en mystisk person, der giver Langemand ordrer, og som gemmer sig i et fyrtårn.

14:50  

Galaktiske Ella
Galaktiske Ella

DR1

15:25  

Inspector Morse: Mistænkt
Inspector Morse: Mistænkt Engelsk krimi fra 1990. (Inspector Morse: Masonic Mysteries) Morse havner i sin karrieres mest ubehagelige mordsag, da en kvinde stikkes ned under forpremieren på en opførelse af Tryllefløjten. For den hovedmistænkte er - Morse selv! Hans kollega Bottomley tager sig af sagen, og han er absolut ikke overbevist om, at Morse er uskyldig. For blev han måske ikke fundet på gerningsstedet umiddelbart efter mordet - med en kniv i hånden og indsmurt i ofrets blod? Morse: John Thaw. Lewis: Kevin Whately. Bottomley: Richard Kane. Instruktion: Danny Boyle.

15:25  

Inspector Morse: Afsporet
Inspector Morse: Afsporet Engelsk krimi fra 1990. (Inspector Morse: Driven to Distraction) Sporene efter to kvindemord fører til en lokal bilhandler, som vækker Morses mistanke i en sådan grad, at den gode kriminalkommissær går over stregen for at sætte ham bag tremmer. Det mener i hvert fald den ellers så trofaste Lewis, der tager kraftigt afstand fra sin chefs metoder. Også Morses elskede Jaguar spiller en rolle i den vanskelige sag. At bilen bryder sammen, bliver næsten symbolsk for efterforskningen. Morse: John Thaw. Lewis: Kevin Whately. Boynton: Patrick Malahide. Instruktion: Sandy Johnson.

17:10  

Landsbyhospitalet (25)
Landsbyhospitalet (25) Engelsk dramaserie. (The Royal) En fangetransport kører galt, da en af fangerne forsøger at flygte. Fangevogteren og to af fangerne havner på The Royal, mens den tredje slipper væk. Samtidig får dr. Weatherill en uventet mulighed efter et hjemmebesøg hos to ældre mennesker.

DR2

15:30  

Seneste nyt fra TVA
Seneste nyt fra TVA

17:30  

De vilde 90'ere (9:10)
De vilde 90'ere (9:10) Amerikansk dokumentarserie fra 2021. (Dark Side of the 90's) En lille kongeblå tøjdyrselefant ved navn Peanut koster i 1995 fem dollars. To år senere er den 5.200 dollars værd. De små nuttede Beanie Babies kommer i et begrænset antal, hvilket øger deres værdi. Via eBay bliver de verdens første internetsensation. Men så bliver tøjdyrene forfalsket og stjålet. En mand bliver myrdet. Og skaberen, Ty Warner, bliver anklaget for skattesvig. Hvordan kunne det komme så vidt?

TVR

15:00  

Dino-ranchen
Dino-ranchen

15:14  

Hey Duggee
Hey Duggee

15:15  

Hey Duggee
Hey Duggee

15:20  

Garfield
Garfield Garfield hylder dovenskaben, generer Futte og undrer sin ejer Harald. Bygget over Jim Davis' berømte tegneserie om katten, hunden og manden - den evige trekant. Tilsat en dosis mus og temmeligt meget lasagne.

15:35  

Garfield
Garfield Garfield hylder dovenskaben, generer Futte og undrer sin ejer Harald. Bygget over Jim Davis' berømte tegneserie om katten, hunden og manden - den evige trekant. Tilsat en dosis mus og temmeligt meget lasagne.

15:45  

Peter Pedal
Peter Pedal

16:00  

Gurli Gris X
Gurli Gris X

16:05  

Simon Superkanin
Simon Superkanin

16:10  

Vida - dyrenes doktor
Vida - dyrenes doktor

16:25  

Paw Patrol VII
Paw Patrol VII

16:45  

Vestens vildeste hamster
Vestens vildeste hamster

17:00  

Bamselægen - Slangebid og for tidligt født (6)
Bamselægen - Slangebid og for tidligt født (6) Vegas bamse Sia har rigtig ondt på det ene ben. Bamselægen Sandra opdager et mærke på benet. Det viser sig, at Sia er blevet bidt af en hugorm. De undersøger, om det har affødt en infektion i kroppen. Det har det ikke, og Vega kan få Sia med hjem igen. Inden da hjælper hun Sandra med at gå stuegang hos en præmatur bamse, altså en bamse, der er født for tidligt.

17:20  

Vilde vidunderlige dyr: Husmåren er en æggetyv
Vilde vidunderlige dyr: Husmåren er en æggetyv En sulten husmår er på jagt efter noget at spise. Da den ser en musvåge flyve væk fra sin rede, kravler husmåren op til reden, for at stjæle et æg. Spørgsmålet er om musvågen opdager æggetyven, før den slipper væk?

17:25  

Vilde vidunderlige dyr: Rålammet gemmer sig for ræven
Vilde vidunderlige dyr: Rålammet gemmer sig for ræven Et rålam er alene mens dets mor er ude for at finde mad. Ikke langt derfra er en ræv på jagt. Men rålammet gemmer sig godt i det høje græs. Det må ligge helt stille, for ikke at blive opdaget og spist af ræven.

17:30  

Lille Nørd
Lille Nørd Kan det virkelig passe, at der kun er én hanløve i hver løveflok? Ta' med Lille Nørd på løvejagt og se om det lykkes Anders og Katrine at finde ud af, hvorfor løven brøler så højt.

DR1

18:00  

Skattejægerne (7:10)
Skattejægerne (7:10) Sæson 11. I aften i Skattejægerne prøver Søren Sørensen at forhandle om prisen på en lidt alternativ måde, når han trykker på rouletten til sit Åbent Hus. Helle Vilsbæk og Michael Christiansen fra Habengood bliver overvældet over antallet af varer i et lager på Als. Og Bettina Pedersen fra SeChloé får støv i håret, når hun går på skattejagt på loftet af et gammelt dødsbo.

18:00  

Skattejægerne (6:10)
Skattejægerne (6:10) Sæson 11. I aften i Skattejægerne har Lisa Rasmussen fra Antik Form & Design ekstra svære betingelser på en auktion, da det er partneren Jesper Bo Hansen, der er auktionarius. Rekvisitøren Sussie Vig skal hjælpe Royal Copenhagen med at designe juleborde. Og Rikke Fog og Frede Rasmussen fra Kildevang Antik har nemmere ved at bruge penge end tjene dem på en antikmesse i Sverige.

18:30  

TVA
TVA TV Avisen (TVA) giver dig overblik over dagens vigtigste nyheder fra Danmark og verden omkring os. Få indblik og perspektiv på de største begivenheder og historier.

18:50  

Vores Vejr
Vores Vejr DR's vejrudsendelse, der i løbet af ugen gør dig klogere på vejret, der var, og hvad der venter os.

19:05  

Aftenshowet
Aftenshowet DR1s journalistiske talkshow direkte fra Rådhuspladsen i København.

20:00  

Søren Vesters Have - Lys og skygge - og høns
Søren Vesters Have - Lys og skygge - og høns Søren Vester leger med lys og skygge i haven i Thise. Derfor kaster han sig ud i at beskære sine bøgetræer, så der kan komme mere sol på terrassen. Og så eksperimenterer han med lim-teknik, når han forsøger at skabe skygge i drivhuset. De nytilkomne høns - de får bygget et hønsehus, så de kan søge ly for både sol og regn.

20:30  

Ricardo - verdens bedste træner: Jernvilje
Ricardo - verdens bedste træner: Jernvilje Skaderne hober sig op på det danske landshold i løbet af semifinalen mod de regerende europamestre fra Holland, og det ser umuligt ud, da hollænderne i de sidste minutter udligner og sender kampen ind i forlænget spilletid. Nu kræver det jernvilje at nå frem til straffesparkskonkurrencen. Forsvarsspilleren Henrik Andersens knæskade skaber mindelser til Richard Møller Nielsens egen skade mange år tidligere, en skade der satte en stopper for hans karriere som landsholdsspiller... men banede vejen for trænerjobbet.

DR2

18:10  

Virkelighedens The Crown (3:5)
Virkelighedens The Crown (3:5) Britisk dokumentarserie fra 2023. (The Real Crown) Den britiske kongefamilie plages af udbudne gæster. I 1980'ernes begyndelse bryder den 32-årige Michael Fagan ind i dronningens soveværelse - mens dronningen sover. Prins Andrew vender tilbage fra Falklandskrigen som krigshelt, og han er ikke den eneste, der stjæler spotlyset fra prins Charles. Charles' unge kone, prinsesse Diana, er nemlig kongefamiliens nye stjerne.

19:00  

EM Atletik 2024
EM Atletik 2024 Nu spidser det for alvor til ved europamesterskaberne i atletik. På mesterskabernes næstsidste aften skal vi have uddelt otte sæt medaljer med finalen på kvindernes 200 meter som kulminationen. Vi skal også have kåret Europas mest alsidige atlet, når tikampen slutter med et 1500 meter løb, som tager de sidste kræfter ud af de mangekæmpere, der nu i to dage har kæmpet løs på stadion. Og i de tekniske discipliner byder aftenen på bl.a. spydkast og højdespring. Kommentatorer: Henrik Liniger og Tobias Boldt

TVR

18:00  

F for får V (19)
F for får V (19)

18:00  

F for får V (17)
F for får V (17)

18:05  

Pyjamasheltene IV
Pyjamasheltene IV

18:20  

Petronix
Petronix Da Prinsesse Ranedyr stjæler en flok husky-hunde, tager Mads sig af redningsaktionen, fordi han med Pup-E selvfølgelig har det bedste kendskab til hunde! Men Shell-E, Kitt-10 og Paul-E har andre planer og kan ikke lade være med at konkurrere mod hinanden i kapløbet om at redde huskyerne.

18:30  

Svampebob Firkant IX
Svampebob Firkant IX

18:55  

Zig og Sharko
Zig og Sharko

19:00  

Zig og Sharko
Zig og Sharko

19:05  

Zig og Sharko
Zig og Sharko

19:10  

Vilde Kræ I
Vilde Kræ I

19:35  

Mesterlige monsterbørn
Mesterlige monsterbørn For at undgå for meget fysisk kontakt med monstre, tager børnene på fotosafari. Men tre nyfødte Glarbergastlinger vender helt op og ned på den plan.

19:45  

Fluernes Herman
Fluernes Herman

20:00  

Godnat - nu går vi i seng
Godnat - nu går vi i seng

DR1

21:00  

TVA
TVA TV Avisen (TVA) giver dig overblik over dagens vigtigste nyheder fra Danmark og verden omkring os. Få indblik og perspektiv på de største begivenheder og historier.

22:10  

Bäckström: Kan man dø to gange? (3:6)
Bäckström: Kan man dø to gange? (3:6) Svensk krimiserie fra 2020. (Bäckström) Bäckström rejser til Thailand for at grave efter sandheden om Jaidees liv og død. Samtidig følger efterretningsholdet i Stockholm et helt andet spor. De er overbevist om, at Jaidee døde i tsunamien, og snart bliver asiaten Mi Mis mand anholdt.

22:55  

Bäckström: Kan man dø to gange? (4:6)
Bäckström: Kan man dø to gange? (4:6) Svensk krimiserie fra 2020. (Bäckström) Bäckström er overbevist om, at Jaidee fingerede sin egen død under tsunamien. Men hans kolleger er skeptiske, og Bäckström savner bevis for sin teori. Ankans forsøg på at pågribe røverne ender uden resultat. Hun får mistanke om, at nogen på stationen har advaret dem.

23:40  

Gift ved første blik UK VIII (3:36)
Gift ved første blik UK VIII (3:36) Britisk kærlighedseksperiment fra 2023. (Married at First Sight UK) For kun 24 timer siden blev de gift, og nu skal de på bryllupsrejse. Mens det er en lovende start for nogle, må andre se langt efter romantikken.

DR2

23:00  

TVA
TVA TV Avisen (TVA) giver dig overblik over dagens vigtigste nyheder fra Danmark og verden omkring os. Få indblik og perspektiv på de største begivenheder og historier.

23:40  

Nul stjerner - Storbyferie i Kairo
Nul stjerner - Storbyferie i Kairo I den egyptiske hovedstad, Kairo, tjekker Jan og Morten ind på et hotel, hvor nattesøvnen bliver udfordret. De besøger Garbage City, hvor 60.000 egyptere lever midt i en stor ildelugtende losseplads, og så lokker en af Kairos berygtede turistkrejlere dem med til et lokalt bryllup.

TVR
DR1

00:25  

Colombiana
Colombiana Actionthriller fra 2011. I Colombia bliver den niårige Cataleya vidne til mordet på sine forældre. Hun slipper med nød og næppe fra massakren og søger tilflugt i USA hos sin onkel, der er gangster. 15 år senere arbejder Cataleya som lejemorder. Hendes signatur er en hvid orkide, tegnet på hendes ofres bryst. Blomsten er et varsel til forældrenes mordere. For Cataleya er fast besluttet på at få hævn - koste, hvad det koste vil. Medvirkende: Zoe Saldana, Jordi Mollà, Lennie James m.fl. Instruktion: Olivier Megaton.

00:30  

Inspector Morse: Den bitre bryg
Inspector Morse: Den bitre bryg Engelsk krimi fra 1990. (Inspector Morse: The Sins of the Fathers) En multinational virksomhed vil købe et gammelt familiebryggeri, men midt under forhandlingerne bliver bryggeriets direktør myrdet. Bryggeriet har været i familien Radfords eje i mere end 150 år, og indflydelsesrige familiemedlemmer er stærkt imod salget. Alligevel kan Morse ikke få øje på nogen oplagt sammenhæng mellem mordet og planerne om at sælge bryggeriet. Morse: John Thaw. Lewis: Kevin Whately. Isobel Radford: Isabel Dean. Instruktion: Peter Hammond.

02:05  

Ryd op, før du dør (1:8)
Ryd op, før du dør (1:8) Amerikanske dokumentarserie fra 2023. (The Gentle Art of Swedish Death Cleaning) Suzi Sanderson er en fræk 75-årig kvinde med smag for eventyr og mænd, men hvis hjem er fyldt med falliske souvenirs og ting fra hendes mange rejser. Hun har brug for hjælp til at komme af med nogle af alle minderne, så hun ikke behøver at leve i fortiden. Derfor træder et hold svenske dødsopryddere nu til.

03:00  

Udsendelsesophør
Udsendelsesophør

DR2

00:10  

Nul stjerner - Vinferie i Moldova
Nul stjerner - Vinferie i Moldova Jan og Morten rejser til Moldova, som er et af verdens mindst besøgte lande. Moldova har en rig tradition for vinproduktion, derfor står Jan og Mortens rejse i druens tegn. Her smager de sig gennem 5000 års stolte vintraditioner og kommer samtidig i audiens hos en ægte sigøjnerkonge.

00:40  

Kæmpekonstruktioner (2:3) - Panamakanalen
Kæmpekonstruktioner (2:3) - Panamakanalen Britisk dokumentarserie fra 2022. (Building the Impossible) Vilde jungler. Brusende floder. Og dødsensfarlige dyr. Ved forrige århundredskifte blev et af historiens sværeste ingeniørprojekter realiseret i Centralamerika. Det var fuldt af triumfer og tragedier. En kamp mellem mennesker og natur. Og det mundede ud i et af verdens syv moderne vidundere: Panamakanalen. Tag med til troperne, og hør om den komplicerede proces med at bygge denne vandvej, der forener verdens to største oceaner - Stillehavet og Atlanterhavet.

01:25  

Historiens vildeste røverier (7:8) Kunst for milliarder i Boston
Historiens vildeste røverier (7:8) Kunst for milliarder i Boston Amerikansk dokumentarserie fra 2023. (History's Greatest Heists) Boston, Massachusetts, 1990. Bostons berømte St. Patrick's Day Parade fylder gaderne. To mænd forklædt som politibetjente banker på Isabella Stewart Gardner Museums sideindgang. De overtaler vagterne til at lukke sig ind og overmander dem. Så skærer de nogle af verdens dyreste malerier ud af rammerne og flygter med kunstværker til en værdi af næsten en halv milliard dollars. Snart er der flere mistænkte - og ligene hober sig op.

02:10  

Vinterkrigens piloter og dobbeltspioner (3:3)
Vinterkrigens piloter og dobbeltspioner (3:3) Svensk dokumentarserie fra 2022. (F 19 - Flygaress och dubbelspioner) Vinterkrigen har nu raset i to en halv måned. Den finske hær er udmattet, og landets regering indser, at situationen er uholdbar. I marts 1940 underskrives en fredsaftale. 62 dage i aktiv krig slutter. Men ikke for to af F19's piloter. Da de frigives fra fangenskab, får de en central rolle i kontraspionage mod Sovjetunionen.

02:40  

Pride (6:6): 2000'erne - Mainstream
Pride (6:6): 2000'erne - Mainstream Amerikansk dokumentarserie fra 2021. (Pride) I løbet af 2000'erne fik bøsser og lesbiske flere og mere fremtrædende roller i mainstream medier. Men de fleste af dem var hvide, og minoriteter kæmpede også for at blive set og hørt. Samtidigt frygtede transpersoner for deres liv efter flere mord - på trods af, at præsident Barack Obama indførte flere love imod hadforbrydelser. Kampen for at leve i fred kom også til at handle om race og etnicitet. Og LGBTQ+-bevægelsens kamp fortsætter i dag.

03:30  

Dansk skyskraber i New York - På tegnebrættet
Dansk skyskraber i New York - På tegnebrættet Dansk dokumentar fra 2013 Vi følger den verdensberømte danske arkitekt Bjarke Ingels' New York eventyr og udfolder ideen bag den 100.000 m2 store skyskraber Bjarke Ingels, som den danske arkitekt er i gang med at opføre på Manhattan i New York. Fascineret af den danske tradition for gårdhaver og bymiljø vælger en af Manhattans største bygherre, Douglas Durst, at hyre Bjarke Ingels til at bygge et boligtårn på den ombejlede grund på Manhattans vestside ud mod Hudson River. Se hvordan Ingels løser opgaven og skaber lys, luft og ude arealer højt svævende over Manhattan. Sendt først gang 24.10.2013

TVR

01:45  

Ramasjang sover
Ramasjang sover

 
 
 

Persondatapolitik * Cookies * Kontakt
Copyright © 2024, AARUP.info. Alle rettigheder forbeholdes.
0607055314