Aarup
Torsdag Fredag Lørdag Søndag Mandag Tirsdag Onsdag

TV: lørdag d. 11. november 2023

Torsdag Fredag Lørdag Søndag Mandag Tirsdag Onsdag

TV: lørdag d. 11. november 2023

DR1

05:05  

Udsendelsesophør
Udsendelsesophør

06:30  

Alene i vildmarken USA - Winter is coming (6:9)
Alene i vildmarken USA - Winter is coming (6:9) Amerikansk overlevelseseksperiment fra 2022. (Alone: Frozen) Efterhånden som den hårde frost lægger sig, må deltagerne være kreative for at finde nok føde. Men kampen for at overleve slider på deres helbred - og forholdene forværres yderligere med temperaturer under frysepunktet.

07:15  

Alene i vildmarken USA - Winter is coming (7:9)
Alene i vildmarken USA - Winter is coming (7:9) Amerikansk overlevelseseksperiment fra 2022. (Alone: Frozen) Deltagerne kæmper for at opretholde deres vægt i det barske og udfordrende landskab. Fejringen af en milepæl minder en deltager om, hvor lang tid der er tilbage i eksperimentet, mens en anden forsøger at komme videre efter et stort tilbageslag.

08:00  

TV AVISEN
TV AVISEN TV AVISEN giver hver dag et overblik over dagens vigtigste nyheder fra Danmark og verden omkring os og samler op, giver overblik og perspektiv på de største begivenheder og historier i tiden.

08:10  

Folk og fæ II (7:7)
Folk og fæ II (7:7) Britisk dramaserie fra 2021. (All Creatures Great and Small) Det er blevet jul i Darrowby, og sneen daler blidt. Men det går op for Helen og James, at de ikke har aftalt hvor de skal tilbringe julen. Mrs. Hall regner med, at de kommer til Skeldale, mens Jenny forventer, at de tilbringer julen på Heston Grange. Hvis de ikke engang kan blive enige om juleaften, kan de så blive enige om en fremtid sammen?

DR2

05:15  

Da romantikken rystede vores verden (1:3) - Folkets lidenskaber
Da romantikken rystede vores verden (1:3) - Folkets lidenskaber BBC-dokumentarserie fra 2020. (The Romantics and Us with Simon Schama) Romantikernes kunst vækker genlyd i vor tid. De var optændt af harme, og krævede frihed og retfærdighed, ligesom nutidige kunstnere som Banksy og hiphop-sangeren Testament, der også gør oprør mod ulighed. Historikeren Simon Schama udforsker, hvordan romantikernes kunst afspejler 1800-tallets revolutioner: Fra et ikonisk maleri af Eugene Delacroix, inspireret af Julirevolutionen i Frankrig i 1830, til Shelleys digt om Peterloo-massakren i 1819.

06:15  

En seriemorder banker på
En seriemorder banker på Australsk dokumentarserie fra 2020. (Night Caller) Fra 1959 til 1963 terroriserede en mystisk mand Perth, Australien. I månedsvis stjal, skød, stak, kvalte og kørte han andre over på den mest bestialske måde. To unge, uskyldige mænd endte i fængsel for forbrydelserne. Her dykker vi ned i den uhyggelige sag om seriemorderen, der blev kendt som The Night Caller.

07:05  

Bin Laden - Fra milliardærsøn til verdens mest eftersøgte terrorist (3:3)
Bin Laden - Fra milliardærsøn til verdens mest eftersøgte terrorist (3:3) Britisk dokumentarserie fra 2021. (Osama bin Laden - The Inside Story) Hvordan blev en stille milliardærsøn - og Arsenal-fan - verdens mest eftersøgte terrorist? Osama bin Laden afspejlede de komplekse forandringer, som Mellemøsten og hele verden har gennemgået de sidste 40 år. Ingen anden har haft så stor indflydelse på disse forandringer. Serien følger hans liv fra 70'ernes Saudi-Arabien, 80'ernes Afghanistan til 90'ernes Sudan. Hvilke globale trends ændrede ham - og hvordan ændrede han verden?

08:00  

Radioavisen
Radioavisen Bliv opdateret på de seneste nyheder fra ind- og udland.

08:05  

Morgenandagten
Morgenandagten Transmitteres direkte fra Vor Frue Kirke, Københavns Domkirke.

08:30  

Seneste nyt fra TVA Live
Seneste nyt fra TVA Live

TVR

05:00  

Pip og Poppy
Pip og Poppy

05:10  

Pip og Poppy
Pip og Poppy

05:15  

Hunden Ib II
Hunden Ib II

05:20  

Sultne bjørne
Sultne bjørne

05:30  

Rosa fra Rouladegade III (3)
Rosa fra Rouladegade III (3) Laura kan rigtig godt lide sin søde mormor. For hun ser hende tit, og mormor elsker at lege og spille spil med hende. Men der er især ét spil, som mormor synes er sjovt. Bankospil. Og det synes Laura faktisk også. Og efter at have udspioneret mormors hjem, bliver de da også enige om, at det er en bankokage, de skal bage. Og heldigvis er den så stor, at alle mormors bankovenner også kan få et stykke kage med.

06:00  

Ernest & Celestine (21)
Ernest & Celestine (21)

06:05  

Ramasjang sover
Ramasjang sover

06:10  

Sarah og And (24)
Sarah og And (24)

06:20  

Chuggington
Chuggington Følg de tre lokomotiver Brewster. Koko og Wilson, der netop er kommet i praktik som arbejdstog i byen Chuggington.

06:30  

Bamselægen - Spiserøret (11)
Bamselægen - Spiserøret (11) Magnus' bamse Hunni kaster op, og det gør ondt i halsen. Magnus tror, det er fordi, Hunni er faldet ned fra en rustchebane og har fået sand i munden. Men er det nu også derfor, den er gal? Det skal Bamselægen Sandra hjælpe med at finde ud af. Magnus assisterer Sandra, og sammen finder de noget meget mærkeligt på røntgenbilledet. Følg med og se, om Hunni har slugt mere end sand.

06:50  

Motor Mille og Børnebanden (9)
Motor Mille og Børnebanden (9) Motor Mille og Børnebanden finder de sure mænds lager, men det er i virkeligheden en fælde. Motor Mille bliver fanget! Nu må Børnebanden være modige og prøve selv at styre den store kran på havnen for at redde Motor Mille.

07:05  

Gurli Gris IX
Gurli Gris IX

07:05  

Gurli Gris IX
Gurli Gris IX

07:10  

Simon III
Simon III

07:12  

Gurli Gris IX
Gurli Gris IX

07:12  

Gurli Gris IX
Gurli Gris IX

07:20  

Bluey
Bluey

07:30  

Bølle på eventyr
Bølle på eventyr Hunden Bølle er født med et guld kødben i munden. Han får alt hvad hans hundehjerte begærer. Hans ejer, en rig baronesse er den sødeste ejer man kan tænke sig. Men da hun lige pludselig dør, bliver Bølle jaget væk af hendes irriterende familie. Men snart viser det sig at uden ham kan de ikke arve, så nu må de finde ham igen. I mellemtiden er den glade firbenede ven havnet i et vildt eventyr inde i byen, med vilde hunde, syngende egern og en vred pizzabager. Men så møder Bølle den talentfulde sanger Zoe som tager sig af ham indtil at baronessens familie dukker op.

08:55  

Gigantosaurus II
Gigantosaurus II

 
DR1

09:00  

Folk og fæ III (1:7)
Folk og fæ III (1:7) Britisk dramaserie fra 2022. (All Creatures Great and Small) Foråret 1939. James' og Helens bryllup står for døren, men James føler sig splittet mellem sit arbejde og sit privatliv. James bliver yderligere udfordret, da han møder en landmand, som frygter, at hans køer har fået tuberkulose. Efter en fugtig aften på pubben gør James klar til at teste for tuberkulose for anden gang. Men kan han nå tilbage til byen tids nok til at nå sit bryllup?

09:45  

Kriminalkommissær Barnaby XVIII (6)
Kriminalkommissær Barnaby XVIII (6) Engelsk krimiserie fra 2016. (Midsomer Murders) "Sjælehøst". Det er tid for den årlige høstfestival, og et tivoli er kommet til byen. Men et dødsfald kaster en skygge over festlighederne. Harry Wyham, ejer af den lokale rideskole, findes livløs i en hestestald. John Barnaby er sikker på, at der er tale om urent trav, for den arrogante Harry var en mand med mange fjender.

11:15  

Indefra med Anders Agger - Kvindekrisecenter (1:3) - Det starter med makeuppen
Indefra med Anders Agger - Kvindekrisecenter (1:3) - Det starter med makeuppen En kvinde er blevet slået og flytter ind på krisecentret. Hun kommer til at bo dør om dør med en anden kvinde, der fortæller om dengang, hvor hendes kæreste ikke gav slip under et kvælningsforsøg. En rutineret pædagog må grave dybt for at vinde et barns fortrolighed for at få ham til fortælle om det, han har set, men helst vil glemme. Alt imens kæmper personalet med at skabe tryghed midt i utrygheden, selv om en voldsom sag rykker ind på et af krisecentrene i løbet af natten.

DR2
TVR

09:05  

Landet for længe siden
Landet for længe siden Amerikansk tegnefilm med dansk tale. Følg med Lillefod og de andre dinosaurusser på eventyr for millioner af år siden - længe før menneskene, da kæmpeøglerne og deres børn befolkede vores jord!

09:30  

FredagsTamTam
FredagsTamTam Tam Tam betyder tegnefilm for hele familien! Mød fluen Herman og hans familie, kyllingen Karla og de skøre indbyggere i Æblerup. Og selvfølgelig klassikerne Tom & Jerry og Smølferne.

10:25  

Kasper og Sofie II (3)
Kasper og Sofie II (3) En tryllekunstner på besøg i børnehaven. Kasper bliver fascineret af tricksene, og han vil gerne lære et selv. Men magiske tricks kræver masser af træning og tålmodighed. Vil det lykkes Kasper og Sofie at lære tricks, som de kan vise til deres familier?

10:40  

Kasper og Sofie II (4)
Kasper og Sofie II (4) Kasper og Sofie leger spøgelser og monstre i børnehaven. Randi fortæller uhyggelige spøgelseshistorier, som hendes far fortalte hende, da hun var lille. Kasper tænker over, hvorfor nogle godt kan lide at blive skræmt. Sofie tror ikke, hun er let at skræmme, så da Kasper overnatter hos hende, vil hun gerne have, at Maria fortæller dem en spøgelseshistorie. Selvom de ved, at historien er opdigtet, bliver Kasper og Sofie lidt bange bagefter.

10:55  

Gry og Regnbueriget
Gry og Regnbueriget

11:15  

Pax' jordiske eventyr III (8:10)
Pax' jordiske eventyr III (8:10) Som straf for at have strålet den sure Tante og en hel passagerfærge op i rummet, har Det Intergalaktiske Råd besluttet, at Pax skal i arbejdstræning på forskellige arbejdspladser på den underlige planet Jorden. I dag skal Pax arbejde bibliotekar på et bibliotek. Hun hjælper med at sortere bøger, hun forvandles til en trold, hun møder små glade jordboere - og driver den sure Tante til vanvid.

11:30  

Flaskepost fra Stillehavet II (1)
Flaskepost fra Stillehavet II (1) Denne gang skal Ivi og Jack rejse til Stillehavet sammen med deres naboer Vilja og Iben. Alle forældrene og fætter Jørgen skal også være med. Vi bygger fyrtårn af affald og gør os klar til at tage afsted

11:45  

Sebastian på dybt vand (2)
Sebastian på dybt vand (2) Sebastian har fået sit livs chance, når han sammen med et team af dyrepassere fra Danmarks Akvarium skal flytte farlige og eksotiske dyr til Danmarks Nye Akvarium, Den Blå Planet. Sebastian bliver udfordret til det yderste, når de i dag skal flytte verdens farligste fisk: stenfisken, en elektrisk ål og den tunge alligatorskildpadde.

DR1

12:00  

TV AVISEN
TV AVISEN TV AVISEN giver hver dag et overblik over dagens vigtigste nyheder fra Danmark og verden omkring os og samler op, giver overblik og perspektiv på de største begivenheder og historier i tiden.

12:15  

Slædepatruljen (4:6)
Slædepatruljen (4:6) De udvalgte kvinders råstyrke og mentale overskud bliver i den grad udfordret af Grønlands barske natur. For én af kvinderne bliver det for meget, og som den første vælger hun at give op og rejse hjem til Danmark.

13:15  

Frank & Kastaniegaarden - Sakseslibing og sikkerhedsnet
Frank & Kastaniegaarden - Sakseslibing og sikkerhedsnet Frank drager til den gamle by i Århus for at lære at hulslibe sakse og få trimmet hårlokkerne. Hjemme på Kastaniegaarden skal der laves et trådnet rundt om karpebassinet, så fårene ikke falder i. I køkkenhaven er bønnestativet væltet, fordi Frank har bygget det for højt, og så skal der sås pak-choi og rucola.

13:45  

McDonald og Dodds: En milliard hjerteslag
McDonald og Dodds: En milliard hjerteslag Britisk krimi fra 2022. Der er testosteron og benzin i blodet på en gruppe unge Formel 1-kørere, der ikke ligefrem er bedstevenner. Da én af dem dør under mistænkelige omstændigheder, bliver McDonald nødt til at tale med kollega, der også er hendes ekskæreste. Inden længe viser det sig, at motorsport er en hvepserede af rivaliseringer og raserianfald - og i dette tilfælde meget mere.

DR2

12:00  

Tegnsprogsmagasinet Udsyn
Tegnsprogsmagasinet Udsyn Et magasinprogram på tegnsprog, der zoomer ind på døves liv i en hørende verden og fortæller om det, der rører sig i tiden, sætter spørgsmål til debat og skildrer det nære og det sære.

12:30  

Hun roder med den danske sangskat: Det er hvidt herude
Hun roder med den danske sangskat: Det er hvidt herude Miho mærker den bryske vinterstemning, når hun roder med 'Det er hvidt herude'. Præst i Københavns Domkirke, Signe Berg, fortæller om, hvad de lange, hårde vintre gør ved os danskere. Saxofonist Hans Ulrik fra DR Big Band mener, at sangen skal være trist, men Miho oplever den som en glad, lille dansemelodi. Så han er nervøs for, hvordan hendes version af sangen vil blive. Der er jo følelser i klemme, når hun roder med den danske sangskat!

14:00  

Sådan overlever du datingjunglen
Sådan overlever du datingjunglen Dansk reportage fra 2018 Danskerne dater på nettet og apps som aldrig før. Faktisk finder hver 3. par i dag sammen via apps og nettet. Alligevel har mange danskere svært ved at finde den eneste ene. I anledningen af 20-året for netdating guider DR2 seerne rundt i datingjunglen. Vi møder to singler. 28-årige Frederik og 37-årige Charlotte, der begge har svært ved at finde en kæreste, selv om de swiper løs og får masser af matches. Spørgsmålet er hvad nettets mange muligheder har gjort ved vores kærlighedsliv? Sendt første gang 17.11.2018

14:15  

Rainbow Warrior - mordet på Greenpeace-aktivisten (1:3) Angrebet
Rainbow Warrior - mordet på Greenpeace-aktivisten (1:3) Angrebet Britisk dokumentarserie fra 2023. (Murder in the Pacific) I 1985 sejler en gruppe miljøaktivister til Stillehavet om bord på Greenpeace-skibet Rainbow Warrior. De lægger til i havnen i Auckland, New Zealand. Aktivisterne vil protestere imod franske atomvåbenforsøg, der har ødelagt lokalsamfund i nærheden. Men missionen bliver afbrudt, da to bomber sænker deres skib og dræber et besætningsmedlem. Politiet opdager, at der er tale om international sabotage godkendt på højeste niveau. Men af hvem?

TVR

12:05  

Vidundervovsen Vaffel (56)
Vidundervovsen Vaffel (56)

12:15  

Vennerne og det grønne lys 3 (13:20)
Vennerne og det grønne lys 3 (13:20) Vennerne vil finde ud af, hvad Hugo har gang i. De udspionerer ham ved hjælp af superhørelsen og får sig en kæmpe overraskelse.

12:25  

Vennerne og det grønne lys 3 (14:20)
Vennerne og det grønne lys 3 (14:20) Vennerne udspionerer Hugo, som snakker med Valdemar. Pludselig stopper superhørelsen med at virke. Hvordan finder de nu ud af, hvad han har gang i?

12:33  

Stop! - Farvel Elvis
Stop! - Farvel Elvis Der er loppemarked i kvarteret, og Maja har fået sit eget bord, hvor hun sælger ting og sager. Men da hun pludselig opdager, at mor forsøger at sælge hendes ældste bamse Elvis, får den ellers så sjov dag en helt anden vending.

12:40  

Marie og Maria (6:6)
Marie og Maria (6:6)

12:55  

Vesta-Linnea
Vesta-Linnea

13:05  

Dino-ranchen
Dino-ranchen

13:20  

Dino-ranchen
Dino-ranchen

13:30  

Dino-ranchen
Dino-ranchen

13:45  

Superhelten Sprinter Galore (13)
Superhelten Sprinter Galore (13)

13:51  

Superhelten Sprinter Galore (14)
Superhelten Sprinter Galore (14)

13:55  

Oda Omvendt (9)
Oda Omvendt (9)

14:00  

Superhelten Sprinter Galore (15)
Superhelten Sprinter Galore (15)

14:05  

Storm på Stillevænget (12:24)
Storm på Stillevænget (12:24) Stillevænget holder audition for at finde deres eget jule-husband. Evin og Sylvester går på en længe ventet date.

14:20  

Motor Mille på cirkustur (5)
Motor Mille på cirkustur (5) Motor Mille vil så gerne optræde i et cirkus med sin motorcykel, men i Cirkus Arli bliver hun i stedet til klovnen Miletto og finder ud af, at det faktisk er ret svært at spytte med vand.

14:35  

Kika og Bob (15)
Kika og Bob (15) Pigen Kika og brandmanden Bob drager på fantastiske eventyr.

14:50  

Remy og Boo
Remy og Boo

DR1

15:15  

Sporløs (1:5)
Sporløs (1:5) 25-årige Sebastian er adopteret fra Colombia. Han drømmer om at finde sin biologiske mor, han aldrig har mødt. Moren blev ifølge hans adoptionspapirer voldtaget, da hun var blot 12 år gammel. Sebastian skulle være et resultat af overgrebet. Han længes efter svar også selvom forhistorien er barsk. Så nu rejser han og Mette Frisk af sted mod Bogota for at søge efter den unge mor.

16:15  

Carmen Curlers II (4:7)
Carmen Curlers II (4:7) En konstruktionsfejl betyder, at Carmen Curlers må trække samtlige ordrer fra hele verden tilbage. Produktionsstoppet tvinger Birthe til at sende alle Carmens damer hjem uden løn, mens Axel og Frans rejser til Schweiz for at hente en reservedel. Birthe bliver midlertidigt indsat som direktør til stor frustration for Jørgen, der er træt af at være så meget alene på gården. Datteren Kathrine forelsker sig, og på nervesanatoriet bliver Poul introduceret for det nye vidundermiddel LSD. Medvirkende: Morten Hee Andersen, Maria Rossing Serieskaber: Mette Heeno Manuskript: Line Mørkeby, Andreas Garfield, Mette Heeno Instruktør: Samanou Sahlstrøm Producent: Emma Poppe DR Drama

17:15  

Folk og fæ III (2:7)
Folk og fæ III (2:7) Britisk dramaserie fra 2022. (All Creatures Great and Small) Helen er flyttet ind hos James i Skeldale House, men hun er usikker på, hvordan hun indpasser sig i resten af husholdningen. James finder ud af, hvor mange penge Skeldale kunne tjene på landbrugsministeriets nye kvægtuberkulose-testplan. Men Siegfried afviser ideen. Han mener, at testplanen risikerer at skade deres forhold til bønderne.

DR2

15:00  

Cliffhanger
Cliffhanger Amerikansk actionfilm fra 1993. Klatreren Gabe arbejder for redningstjenesten i Rocky Mountains, da det går galt. Hans kollegas kæreste styrter i døden, og stærkt plaget af skyldfølelse siger Gabe sit job op. Alligevel lader han sig overtale til at hjælpe en gruppe hikere, der er strandet på en sneklædt bjergtop. De nødstedte "hikere" viser sig imidlertid at være en bande svært bevæbnede forbrydere, og Gabe må kæmpe for sit liv i de svimlende højder. Medvirkende: Sylvester Stallone, John Lithgow, Michael Rooker m.fl. Instruktion: Renny Harlin.

16:45  

Nazisternes vej til magten III (1:3)
Nazisternes vej til magten III (1:3) BBC-dokumentarserie fra 2022. (Rise of the Nazis) I vinteren 1944 er Tyskland ved at tabe krigen på alle fronter. Hæren er svækket og demoraliseret, men Hitler nægter at overgive sig. I stedet indkalder han de ledende militærgeneraler, og beordrer dem til at forberede et massivt overraskelsesangreb mod de vestlige allierede. Hvem er loyal over for Hitler til det sidste? Og hvem forråder ham?

17:40  

Historien om et mord - Mistanken vokser
Historien om et mord - Mistanken vokser Amerikansk true crime-serie fra 2020. (A Wilderness of Error) Hærens domstol frikender militærlægen Jeffrey MacDonald for drabet på sin familie. Men sagen er kun lige begyndt. Hans svigerfar kræver, at efterforskningen genåbnes, fordi beviserne chokerer ham. Var hans datter og Jeffrey MacDonalds lykkelige ægteskab en løgn?

TVR

15:05  

Chuggington
Chuggington Følg de tre lokomotiver Brewster. Koko og Wilson, der netop er kommet i praktik som arbejdstog i byen Chuggington.

15:15  

Ricky Zoom
Ricky Zoom

15:25  

Gurli Gris
Gurli Gris Tegnefilm med dansk tale

15:30  

Simon Superkanin
Simon Superkanin

15:35  

Simon Superkanin
Simon Superkanin

15:45  

Peter Pedal
Peter Pedal

15:50  

Peter Pedal
Peter Pedal

15:55  

Tudse og venner
Tudse og venner

16:10  

Karlas Fantalastiske Klasse - Et godt skænderi
Karlas Fantalastiske Klasse - Et godt skænderi Karla er til en legeaftale hjemme hos Heinz, hvor det er meget svært ikke at komme op at skændes med hele hans familie.

16:15  

Dino-ranchen
Dino-ranchen

16:30  

Paw Patrol VII
Paw Patrol VII Vovserne redder en antarktisk marsmand + Vovserne redder labyrint eventyrerne

16:52  

Dansemix: Alle med
Dansemix: Alle med Dansemix skruer op for sværhedsgraden, når der danses til 'Alle med' fra 'Jagten på regnbuens magi'. Panda fyrer op for hele fem trin, der til sidst sættes sammen til en fed fællesdans.

16:55  

Historietimen - Frederiksberg Slot
Historietimen - Frederiksberg Slot Professoren og skytsenglen er nu nået til Frederiksberg Slot. Her møder han en mistroisk major. Hun fortæller ham, at han skal passe på den hvide hund. Det er kongens genfærd. Professoren synes, at hun er tosset, han tror ikke på den slags pjat. Han fortæller videre om Caroline Mathildes pandekagekøkken, men skytsenglen har fået en ide: Hunde kan lide pandekager. Hun lokker spøgelset frem, så professoren kan se, at der er mere mellem himmel og jord. Medvirkende: Professoren: Jesper Asholt Skytsengel: Pernille Vallentin Major: Anne Vester Høyer

17:15  

Onkel Rejes Heavyband (10)
Onkel Rejes Heavyband (10) Mormor har brugt strengene fra Onkel Rejes guitar til en ny æggedeler, så Reje og Krølle må en tur hen til Palle Fehårs musikbutik efter nye. Og her bliver det ikke de nye strenge, men en konkurrence om at vinde Verdens Fedeste Heavyguitar, der løber med opmærksomheden.

17:35  

Osman og Jeppe I (14)
Osman og Jeppe I (14)

17:50  

John Dillermand (11)
John Dillermand (11) John er alene hjemme, og pludselig er huset invaderet af ninjaer, som overhovedet ikke gider at overholde Oldemors regler. Så John må forsvare huset med dilleren.

17:55  

John Dillermand (13)
John Dillermand (13) John elsker at køre bus, men det gør dilleren desværre også. Den ser sit snit til at styre bussen, og snart er hele byen viklet ind i Johns diller.

17:55  

F for får V (14)
F for får V (14)

DR1

18:00  

Søren Vesters Have - Frirum i haven
Søren Vesters Have - Frirum i haven Sidste sommer satte Søren Vester ligusterplanter i en rondel-formation for at bryde sin firkantede plæne, og etablere en "hule" i haven. Den er nu godt på vej, og nu mangler det lille rum bare et formål. Og så har Søren besøgt en tropisk atriumhave i Amsterdam, hvor han samler inspiration til inddragelse af det grønne indendørs.

18:30  

TV AVISEN
TV AVISEN TV AVISEN giver hver dag et overblik over dagens vigtigste nyheder fra Danmark og verden omkring os og samler op, giver overblik og perspektiv på de største begivenheder og historier i tiden.

19:00  

Kalahariørkenens hemmelige alliancer (1:2)
Kalahariørkenens hemmelige alliancer (1:2) Tysk natur-serie fra 2021. (Kalahari, Land of secret alliances) Den er et af de tørreste, varmeste og mest ugæstfri steder på jorden. Den store Kalahari-ørken i Afrika. Alligevel lever her et utal af forskellige dyr og planter, der hver dag møder store udfordringer. For klimaet kan være voldsomt, ressourcerne knappe og konkurrencen benhård. Og den eneste måde at overleve på er at samarbejde - også med fuldstændigt fremmede.

19:50  

Vilde vidunderlige Danmark - Gråkragen
Vilde vidunderlige Danmark - Gråkragen Når det knaser under bilernes dæk, har der sommetider været et udspekuleret dyr på spil. Gråkragen er en intelligent fugl, og den har udviklet en række særlige teknikker til at knække valnødder.

20:00  

Den store bagedyst (7:9) - Kongen af ingredienser: chokolade!
Den store bagedyst (7:9) - Kongen af ingredienser: chokolade! Temperaturen stiger bogstaveligt talt i teltet! Sommervarmen kombineret med chokoladenerverne driller de fem deltagere, når de skal kreere Markus´ fyldte chokolader. Og det bliver ikke mindre varmt med den hemmelige udfordrings høje sværhedsgrad. Mesterværket byder på smukke chokoladedesserter i glas - med chokolade, chokolade og atter chokolade.

DR2

18:20  

Før Søndagen
Før Søndagen De danske salmer er en uudtømmelige kulturskat. I "Før søndagen" fortolker kendte danskere og DR's ensembler den danske salmeskat i ord og musik - én salme ad gangen. I aften tager forfatter og billedkunstner Tomas Lagermand Lundme fat på salmen "O kristelighed".

18:30  

Danmarkshistorien på vrangen (5:6) - Sygdomme gennem tiderne
Danmarkshistorien på vrangen (5:6) - Sygdomme gennem tiderne I de såkaldt gode gamle dage døde flere af kuren mod sygdommen end af selve sygdomme. Der herskede de mest bizarre opfattelser af kroppen og sindet, og gennemsnitsalderen var i århundreder mellem 30 og 40 år. Pest, kolera og kopper forårsagede igen og igen massedød, og det var først i sidste halvdel af 1800-tallet, at man blev i stand til at forstå og bremse epidemierne. Derfor lever vi i dag gennemsnitligt 25 år længere end for blot hundrede år siden. I Danmark skyldtes det blandet andet lægen Emil Hornemann, der nærmest inkarnerer overgangen fra den middelalderlige lægevidenskab til den moderne lægevidenskab. Tilrettelæggelse: Liv Thomsen Medvirkende: Jeanette Varberg, Kurt Villads Jensen, Ulrik Langen, Poul Duedahl

19:15  

Danmarkshistorien på vrangen (6:6) - Døden gennem tiderne
Danmarkshistorien på vrangen (6:6) - Døden gennem tiderne Siden de allerførste mennesker har der eksisteret særlige ritualer og traditioner i forbindelse med begravelser. Der er blevet brugt kolossale kræfter på at sende ens medmennesker, måske ens kære, videre til ånderne, solen, Valhal, Paradis. Og den dag i dag kan man opleve de dødes boliger i landskabet - stendysserne, gravhøjene, kirkegårdene. Vi fortæller om døden og de døde gennem tiderne, og om de efterladtes forestillinger. Tilrettelæggelse: Liv Thomsen Medvirkende: Jeanette Varberg, Kurt Villads Jensen, Ulrik Langen, Poul Duedahl

20:00  

Det maleriske Cornwall med Simon Reeve (1:2)
Det maleriske Cornwall med Simon Reeve (1:2) BBC dokumentarserie fra 2021. (Cornwall with Simon Reeve) Det er magisk og betagende. Det er Cornwall. Et af de smukkeste steder i Storbritannien med eksotiske strande og et ikonisk dyreliv. Men corona-pandemien og nedlukningen truer områdets levevis, der er dybt afhængig af turisme. Tag med Simon Reeve til maleriske Cornwall, og oplev stedets skjulte historier. Hvilket håb har de lokale? Og Kan nye industrier skabe en bedre fremtid?

TVR

18:05  

Pyjamasheltene IV
Pyjamasheltene IV

18:15  

Petronix
Petronix Da Petronix-redderne skal forsøge at følge en lille ræveunge tilbage til nature, bliver Pup-E så knyttet til sin nye ven, at han prøver at forpurre opgaven.

18:30  

Månens vogter
Månens vogter Faunen Mune bliver ved et tilfælde udpeget til at være Månens Vogter - til stor bitterhed for Leeyon, som ellers havde udset sig titlen. Med en ny, uerfaren vogter af månen ser underverdenens hersker, Necros, sit snit til at skabe kaos og mørke på planeten ved at stjæle solen i ledtog med Leeyon, der bliver lovet månen som belønning. Hele planeten er nu fare!

19:51  

Den gule yeti
Den gule yeti

20:05  

Godnat - nu går vi i seng
Godnat - nu går vi i seng

DR1

21:00  

Kriminalkommissær Barnaby XIX (1)
Kriminalkommissær Barnaby XIX (1) Engelsk krimiserie fra 2016. (Midsomer Murders) "Landsbyen, der rejste sig fra de døde". Landsbyen Little Auburn har været forladt siden 2. Verdenkrig. Den lille by ser stadig ud, præcis som den gjorde i 1942, og nu skal den genåbnes under stor festivitas. Desværre får festlighederne en brat ende. En ung mand findes myrdet - kørt over af en kampvogn. Nu er det op til John Barnaby at finde gerningsmanden.

22:30  

Wallander: Den urolige mand
Wallander: Den urolige mand Engelsk-svensk krimi fra 2015. (Wallander: The Troubled Man) Wallander får en frygtelig nyhed af sin læge. Kort efter begynder den erfarne politimand at grave i sin karrieres sidste sag. Hans datters svigerfar er forsvundet. Det er en hændelse, der trækker spor tilbage til Den Kolde Krig og ripper op i dystre familiehemmeligheder. Kurt Wallander: Kenneth Branagh. Baseret på Henning Mankells roman.

DR2

21:00  

Tæt på sandheden med Jonatan Spang
Tæt på sandheden med Jonatan Spang Comedyshow, hvor ugens nyheder og tidsaktuelle tendenser tages under kærlig, men bestemt behandling af Jonatan Spang.

21:30  

Ditte Hansen har en plan: Den dumme sæk
Ditte Hansen har en plan: Den dumme sæk Ditte køber alt for meget tøj og vil af med alt det, hun aldrig bruger. Men det er ingen let opgave - medmindre altså man bare sender det hele til Afrika. Kan Ditte rykke på sin egen afhængighed af nyt tøj, og hvordan bliver det sjovt at genbruge det gamle tøj?

22:00  

TV AVISEN
TV AVISEN TV AVISEN giver hver dag et overblik over dagens vigtigste nyheder fra Danmark og verden omkring os og samler op, giver overblik og perspektiv på de største begivenheder og historier i tiden.

22:15  

Debatten
Debatten Debatprogram om ugens aktuelle emne.

23:30  

The Trials of Cate McCall
The Trials of Cate McCall Amerikansk thriller fra 2013. Cate McCall var engang en succesfuld advokat. Nu er hun på afvænning og har mistet forældremyndigheden over sin datter. En sag om en kvinde, der er dømt for mordet på sin mand, giver Cate modet til at kæmpe for retfærdighed tilbage. Medvirkende: Kate Beckinsale, Nick Nolte, James Cromwell m.fl. Instruktion: Karen Moncrieff.

TVR
DR1

00:00  

Chelsea Detective (4:4)
Chelsea Detective (4:4) Britisk krimiserie fra 2022. (The Chelsea Detective) Ved første øjekast er Oliver Cowie et usandsynligt mordoffer: En populær lærer på Chelseas internationale privatskole og en kærlig familiefar. Men da han bliver fundet dræbt på blodig vis i sit eget hjem, skorter det ikke på mistænkte. Fra hans egen kone over stridslystne kollegaer til utilfredse forældre. Kriminalkommissær Max og Priyas jagt på sandheden afslører den ene mørke hemmelighed på skolen efter den anden.

01:30  

Top dog (3:8)
Top dog (3:8) Svensk thrillerserie fra 2020. Uret tikker. Emily og Teddy har kun to dage til at finde Philip og hans kidnappere, inden løsesummen bliver udbetalt. Nu er Teddy tilmed selv endt i søgelyset. Advokatfirmaets sikkerhedskonsulent har fundet spor efter ham i Philips lejlighed og mistænker ham for at stå bag kidnapningen. Men Emily fortsætter ufortrødent sin efterforskning sammen med Teddy.

02:15  

Top dog (4:8)
Top dog (4:8) Svensk thrillerserie fra 2020. Teddy bliver mere og mere påvirket af situationen. Hans eneste ønske er at lægge sit gamle liv bag sig og begynde på en frisk. Samtidig er det blevet tid for Emilys møde med advokatfirmaets partnere. Hun er parat til at ofre alt for selv at blive partner.

03:00  

Fader Brown V (6:15)
Fader Brown V (6:15) Engelsk krimiserie fra 2017. (Father Brown) Fader Brown får selv skylden for mordet, efter at en gammel fjende fortæller ham, at hun har arrangeret sin tidligere elskers død.

03:40  

Fader Brown V (7:15)
Fader Brown V (7:15) Engelsk krimiserie fra 2017. (Father Brown) Fortid og nutid støder sammen, da Fader Brown undersøger den makabre verden af krimiscener, der er blevet opstillet i dukkehuse.

DR2

00:55  

Tina Turner
Tina Turner Amerikansk dokumentar fra 2021. (Tina) "I was living a life of death." Tina Turner er en af de største rocksangere nogensinde. Men bag berømmelsen gemte der sig et liv med overgreb, fornedrelse og voldtægt. Her fortæller den talentfulde sanger den rystende beretning om sit voldelige ægteskab, flugten efter mange års traumer - og kampen for at blive fri af fortiden.

02:50  

Spærret inde: Jagten på kvindehandlerne (2:3)
Spærret inde: Jagten på kvindehandlerne (2:3) Britisk dokumentarserie fra 2021. (Sex Traffickers) Den hemmelige politienhed besøger bordeller for at møde kvinder, der udnyttes til prostitution. Det, kvinderne fortæller, er chokerende, men ingen af dem er villige til at aflægge vidneforklaring. Hvis politiet skal fælde hovedmanden Mark Viner, er de nødt til at fange ham på fersk gerning. Men han er en mand, der har brugt hele sit liv på at undslippe politiet. Kan de få ram på ham gennem en af hans medsammensvorne?

03:35  

Hjemsøgt (2:4) Et forhekset hus
Hjemsøgt (2:4) Et forhekset hus Britisk dokumentarserie fra 2022. (Hauntings) I 1970'erne flyttede Andrea Perron med sin familie ind på en gård på Rhode Island, USA. De tidligere beboere havde tilsyneladende travlt med at komme væk. "For din families skyld skal du lade lyset være tændt i dette hus om natten," sagde de til hendes far Roger. Snart hørte familien hvisken og så syner. Andreas mor bad spøgelsesjægerne Ed og Lorraine Warren om hjælp. Deres undersøgelser førte til en seance, der ændrede Perron-familiens liv for altid.

TVR

01:55  

Ramasjang sover
Ramasjang sover

 
 
 

Persondatapolitik * Cookies * Kontakt
Copyright © 2023, AARUP.info. Alle rettigheder forbeholdes.
1109132729